Archief

Top Bronnen NV @ IFE Londen op FIT Paveljoen!

IFE - The International food & drink event - London - is de meest vooraanstaande ontmoetingsplaats in het Verenigd Koninkrijk voor vaklui uit de sector levensmiddelen. FIT is opnieuw aanwezig met een groepsstand in de hal 'Grocery' en biedt Top Bronnen NV  de nodige ondersteuning bij het betreden en bewerken van de Britse markt.

Deze tweejaarlijkse beurs wordt steeds internationaler en trekt traditioneel heel wat grote aankopers en professionele bezoekers aan uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland en het Gemenebest.

Kom gerust langs op onze stand om onze producten te leren kennen!

U kan ons terugvinden van 19 tot 22 maart 2017 op stand S2940/d !

Tot dan!

Autogrill en Top Bronnen bieden op een voordelige manier bronwater aan op Brussels Airport!

Water is een basisbehoefte, maar door de strenge Europese veiligheidsnormen mogen reizigers op Brussels Airport geen flesjes water groter dan 100 ml meer meenemen in hun handbagage.

ACI Europe gaf daarom de raad om water aan een laag tarief na het controlepunt van de handbagage aan te bieden. Autogrill, partner in catering van de luchthaven, en Brussels Airport, in samenwerking met Top Bronnen, waren een van de eersten om deze richtlijn op te volgen. Voor de flesjes bronwater werd een speciaal label ontwikkeld.

Vandaag kunnen reizigers op Brussels Airport de flesjes vinden. Er zijn standen in het Connector gebouw en in Terminal B. De klant betaalt de ronde som van 1 euro voor een flesje plat water van 50 cl. 

Om het aanbod nog laagdrempeliger te maken zijn de standen onbemand. Men rekent dus op de fairplay van de reizigers! Voor 60% van de meegenomen flesjes wordt ook daadwerkelijk 1 euro betaald.

Reizigers zijn enthousiast en beschouwen dit als een kwalitatief product. Dit project loopt inmiddels meer dan een jaar en zowel Autogrill als Brussels Airport evalueren het positief. Het opent de weg naar nog meer vernieuwing op cateringvlak op Brussels Airport … en dus een nog betere luchthavenbelevenis van de reiziger.  

Top Bronnen NV

Brusselsestraat 100
9660 Brakel
Tel.: +32 55 42 29 25
E-mail: info@topbronnen.be

© TOP BRONNEN 2023